Gebruikte cookies Om jouw gebruikerservaring te verbeteren maken wij gebruik van cookies. Bekijk onze cookie pagina voor meer informatie of om je instellingen te wijzigen. Ik ga akkoord

Alles over gebruiksklassen

Binnen het Europese normeringssysteem duidt men de gebruiksklasse van tapijt, PVC, Laminaat vloer aan met een nummer tussen 21 en 34. Weten wat deze nummers precies inhouden?

Lees verder