Schuren

Een houten vloer gaat jarenlang mee. Door het gebruik gaan de meeste vloeren na verloop van tijd wel kleine gebruikerssporen vertonen. Een krasje, deukje of vlek is immers snel gemaakt. Misschien zijn de looppaden wat vuiler dan de rest van de vloer of gaat, na jaren, de kleur van uw vloer vervelen.

  • De juiste onderhoudsmiddelen voor iedere houten, pvc of laminaat vloer
  • Diverse hoogwaardige schuur- en boenmachines te huur
  • Vloer renovatie op hoogste niveau
  • Een ervaren team van onderhoudsadviseurs én parketteurs.
  • Gedreven om elke vloer een unieke en schitterende uitstraling te geven.

Uw vloer schuren of laten schuren?

 

Vraag advies aan onze specialisten

Schuren brengt je vloer weer tot leven

Het schuren van uw vloer maakt uw vloer weer als nieuw. Door het schuren wordt de afwerklaag en een heel klein laagje (gemiddeld 1 tot 2 mm) van het oppervlak verwijderd. Hierdoor komt de originele houtkleur weer naar boven en kan deze vervolgens door het aanbrengen van een nieuwe beschermlaag, bv. een kleurolie, uw kamer een totaal andere uitstraling geven.

 

 

Olie, was of lak

Afhankelijk van de dikte en het type vloer kan een houten vloer meerdere keren geschuurd worden. Afhakelijk van de houtsoort die uw vloer heeft, kunt u in onze showroom een (kleur)olie uitkiezen waardoor het lijkt of u een heel andere vloer heeft liggen. Wat voor vloer u ook heeft, na het schuren wordt de vloer weer voor u in de juiste afwerking (olie, was, lak) gezet zodat u de vloer weer gemakkelijk schoon en fris kunt houden.