U bent van harte welkom in onze 1600m² showroom langs de A1!

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9.6 uit 414 ervaringen
Een vloer voor járenlang woon- en leefplezier

Europa Parket is dé vloerenspecialist van Nederland

Sinds 1967 specialist in vloeren
Eigen productie
Grote showroom
Een ervaren team van adviseurs én parketteurs
Kwaliteit en service

Europa Parket

Wij zijn er maar wát trots op dat Europa Parket al sinds 1967 bestaat. Dat hebben we te danken aan zeer goede mond-tot-mondreclame, wat weer het gevolg is van onze klantvriendelijkheid en expertise. Tot op de dag van vandaag werken we met veel passie aan onze producten. De naam Europa Parket staat dan ook voor kwaliteit en service. We zijn niet alleen uw ervaren adviseur, maar ook de producent van de parketvloer. 

We verkopen ons hout uitsluitend bij PECF-gecertificeerde leveranciers. Dit is het Europese keurmerk voor duurzaam bosbeheer. We leiden ons eigen personeel op om de beste kwaliteit voor u te waarborgen.

Showroom bekijken
Receptie showroom europa parket
Dit zijn wij

Maak kennis met ons bedrijf

Hartelijke ontvangst door de receptioniste in onze grote showroom in Barneveld. Receptie showroom europa parket
Vers kopje koffie, thee of frisdrank met wat lekkers staat voor u klaar. Keuken showroom Europa Parket
Laat u inspireren in onze sfeerkamers voor een houten vloer. Sfeer kamer Retro, showroom Europa Parket
Experimenteer er lustig op los met kleuren en oliën in ons atelier. Atelier showroom Europa Parket
Uw trap bekleden met hout, pvc, laminaat of leer? Wij helpen u graag! Trap renovatie presentatie showroom Europa Parket
Op onze tweede verdieping hebben wij een zéér ruime keuze aan pvc, giet en laminaat vloeren. PVC showroom Europa Parket
Uw vloer wordt in onze eigen moderne productiehal op maat geproduceerd.
De laatste stap in het proces.
Nadat uw vloer is geproduceerd wordt deze opgeslagen in ons geacclimatiseerde magazijn.
Het is zover, de parketteur is op weg met uw droomvloer. Europa Parket bus achterzijden
Onze parketteur is de vloer vakkundig aan het leggen. Europa Parket Eiken Tapis aan het leggen
Uw droomvloer is klaar en u kunt nu gaan genieten.
Moods Arrow 370 sfeer

Het verhaal van J.G.M. Versteeg

Op 30 juni 1967 sluit voor het laatst de poort van een raffinaderij in het Botlekgebied achter Drs. J.G.M. Versteeg. Hij had in de functie van personeelschef de top van zijn carrière bereikt. Het vooruitzicht om nog 32 jaar zijn kost te moeten verdienen met vergaderen, praten en het bijwonen van bijeenkomsten, doet hem besluiten om zich geheel bezig te gaan houden met zijn jeugdliefde: “het werken met hout en de studie van de eigenschappen hiervan”. 

In het verleden had Versteeg al bij vele kennissen in zijn vrije tijd parketvloeren geplaatst. Deze creatieve bezigheid gaf hem zoveel voldoening dat hij op 33-jarige leeftijd besluit zijn opleiding te laten voor wat het is. In Spijkenisse, waar hij zonder personeel begint, wordt wel raar opgekeken als men ‘de doctorandus’ met een schuurmachine van 85 kilo vierhoog de trap van een flat op ziet klimmen. Europa Parket is ontstaan.

Toonaangevend in vloeren en trappen

De kwaliteit en service die we nastreven, leveren we op diverse manieren. Met goede materialen als basis leveren wij goed werk. Mocht er ergens een probleem ontstaan, dan lossen wij dat op. Voor ons is het belangrijk dat uw nieuwe vloer er niet alleen nu mooi bij ligt, maar ook over 20 jaar nog. Dat is het verschil met het kopen van een vloer of trap bij Europa Parket of bij een prijsvechter in de markt. Om die reden zijn we al sinds onze oprichting toonaangevend in verschillende soorten vloeren en trappen.

Totaalstoffering voor het hele huis

Veel van onze klanten kiezen Europa Parket voor hun totaalstoffering. Dan komt er op de begane grond bijvoorbeeld een houten visgraatvloer gecombineerd met een gietvloer, op de eerste verdieping een pvc vloer en op de zolder laminaat, terwijl we ook nog de trap bekleding kunnen verzorgen in alle mogelijke materialen. Daarnaast werken wij samen met gerenommeerde partners voor het verwijderen van oude vloeren, egaliseren etc. en ook voor het aanleggen van vloerverwarming kunnen wij u ontzorgen. Dat is het grote voordeel van ons bedrijf: u heeft volop keuze op het gebied van parket, pvc, gietvloeren en laminaat. Bovendien krijgt u vooraf advies over de ideale keuze voor uw situatie en achteraf over het onderhoud van uw nieuwe vloer.

Alles onder één dak

Bij Europa Parket vindt u alles voor uw vloer onder één dak. Daarom kunnen wij snel handelen en u voorzien van uw nieuwe vloer of trap. Om de beste kwaliteit te waarborgen, leiden we ons personeel intern op. 

Ons moderne magazijn is voorzien van een klimaatsysteem, waardoor onze producten hun kwaliteit behouden. We willen u de beste producten bieden. Daarom controleren we vaak de kwaliteit van onze hoogstaande producten.

Boordevol inspiratie

Ontvang gratis ons vloeren inspiratiemagazine

Vraag geheel kosteloos ons inspiratiemagazine aan. Het magazine staat Boordevol inspiratie!

Ja, ik wil het gratis inspiratiemagazine