Europa Parket
Europa Parket
Over ons - Europa Parket

Je bent van harte welkom in onze ruime showroom van 1600m² langs de A1!

Een vloer voor járenlang woon- en leefplezier

Europa Parket is dé vloerenspecialist van Nederland

Sinds 1967 vakmanschap
Eigen productie
Klantwaardering van 9,7
Eigen adviseurs en parketteurs
Kwaliteit en service

Europa Parket

Sinds 1967 is Europa Parket een gevestigde naam in de wereld van vloeren, iets waar we met gepaste trots op terugkijken. Ons voortbestaan is te danken aan de waardering die klanten met elkaar delen, gebaseerd op onze toewijding aan klantvriendelijkheid en diepgaande expertise. Bij Europa Parket staat onze naam voor kwaliteit en service. Wij zien onszelf niet alleen als jouw adviseur, maar ook als de ambachtslieden achter de parketvloeren die we produceren en installeren. Ons team is er om jou met zorg en aandacht te begeleiden bij het kiezen van de vloer die naadloos aansluit bij jouw wensen. Europa Parket vertelt niet alleen een verhaal; het biedt een subtiele, verfijnde levensstijl. Welkom bij Europa Parket, waar we geloven in het vormgeven van warmte en comfort voor jouw huis.

We kopen ons hout uitsluitend bij PECF-gecertificeerde leveranciers. Dit is het Europese keurmerk voor duurzaam bosbeheer. We leiden ons eigen personeel op om de beste kwaliteit voor u te waarborgen.

Showroom bekijken
Receptie showroom europa parket
Dit zijn wij

Maak kennis met ons bedrijf

Hartelijke ontvangst door de receptioniste in onze grote showroom in Barneveld. Receptie showroom europa parket
Vers kopje koffie, thee of frisdrank met wat lekkers staat voor u klaar. Keuken showroom Europa Parket
Laat u inspireren in onze sfeerkamers voor een houten vloer. Sfeer kamer Retro, showroom Europa Parket
Experimenteer er lustig op los met kleuren en oliën in ons atelier. Atelier showroom Europa Parket
Uw trap bekleden met hout, pvc, laminaat of leer? Wij helpen u graag! Trap renovatie presentatie showroom Europa Parket
Op onze tweede verdieping hebben wij een zéér ruime keuze aan pvc, giet en laminaat vloeren. PVC showroom Europa Parket
Uw vloer wordt in onze eigen moderne productiehal op maat geproduceerd.
De laatste stap in het proces.
Nadat uw vloer is geproduceerd wordt deze opgeslagen in ons geacclimatiseerde magazijn.
Het is zover, de parketteur is op weg met uw droomvloer. Europa Parket bus achterzijden
Onze parketteur is de vloer vakkundig aan het leggen. Europa Parket Eiken Tapis aan het leggen
Uw droomvloer is klaar en u kunt nu gaan genieten.
Moods Arrow 370 sfeer

Het verhaal van J.G.M. Versteeg

Op 30 juni 1967 sluit voor het laatst de poort van een raffinaderij in het Botlekgebied achter Drs. J.G.M. Versteeg. Hij had in de functie van personeelschef de top van zijn carrière bereikt. Het vooruitzicht om nog 32 jaar zijn kost te moeten verdienen met vergaderen, praten en het bijwonen van bijeenkomsten, doet hem besluiten om zich geheel bezig te gaan houden met zijn jeugdliefde: “het werken met hout en de studie van de eigenschappen hiervan”. 

In het verleden had Versteeg al bij vele kennissen in zijn vrije tijd parketvloeren geplaatst. Deze creatieve bezigheid gaf hem zoveel voldoening dat hij op 33-jarige leeftijd besluit zijn opleiding te laten voor wat het is. In Spijkenisse, waar hij zonder personeel begint, wordt wel raar opgekeken als men ‘de doctorandus’ met een schuurmachine van 85 kilo vierhoog de trap van een flat op ziet klimmen. Europa Parket is ontstaan.

Voorloper in vloeren en trappen

Wij leggen de lat hoog als het gaat om kwaliteit en service, en dat merk je op allerlei manieren. We gebruiken topmaterialen, wat zorgt voor echt vakmanschap. Als er ooit een probleem opduikt, staan we direct voor je klaar om het op te lossen. Ons doel is niet alleen dat je nieuwe vloer er nu geweldig uitziet, maar over 20 jaar nog steeds. Hierin onderscheiden wij ons van de goedkopere opties op de markt. Deze toewijding maakt ons al sinds het begin dé keuze voor vloeren en trappen in allerlei stijlen.

Totaalstoffering voor het hele huis

Veel klanten kiezen voor Europa Parket als het aankomt op het compleet stofferen van hun ruimtes. Denk hierbij aan een prachtige houten visgraatvloer gecombineerd met een moderne gietvloer op de begane grond, een stijlvolle pvc vloer op de eerste verdieping, en laminaat op de zolder. En laten we de trap niet vergeten, waar we met diverse materialen voor bekleding zorgen. We werken ook nauw samen met betrouwbare partners voor het verwijderen van oude vloeren, egaliseren, en zelfs het aanleggen van vloerverwarming nemen we graag voor je uit handen. Bij ons profiteer je van een breed assortiment in parket, pvc, gietvloeren en laminaat. Vooraf ontvang je deskundig advies over de ideale keuze voor jouw situatie, en ook na de installatie delen we graag tips over het onderhoud van je nieuwe vloer.

Alles onder één dak

Bij Europa Parket vind je alles voor jouw vloer onder één dak. Dit stelt ons in staat om snel te handelen en je te voorzien van jouw nieuwe vloer of trap. Om de hoogste kwaliteit te waarborgen, leiden we ons personeel intern op.

Ons moderne magazijn is uitgerust met een geavanceerd klimaatsysteem, waardoor onze producten hun kwaliteit behouden. Wij streven ernaar om je de beste producten te bieden, daarom controleren we regelmatig de kwaliteit van onze hoogwaardige producten.

Boordevol inspiratie

Vraag ons inspiratiemagazine aan

Op zoek naar inspiratie? Vraag ons gratis inspiratiemagazine aan.

Ja, ik wil het gratis inspiratiemagazine