2e Pinksterdag zijn wij gesloten. Wij wensen u een fijne dag!

Je bent van harte welkom in onze ruime showroom van 1600m² langs de A1!

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9.7 uit 414 ervaringen

PVC tegelmotief vloeren

Een PVC tegelmotief vloer is een populaire vorm van vloerbedekking die steeds meer wordt gebruikt in huizen en commerciële ruimtes. Het combineert de duurzaamheid en veelzijdigheid van PVC met de uitstraling van traditionele tegels. Met een PVC tegelmotief kunt u uw vloer een unieke uitstraling geven en tegelijkertijd genieten van de voordelen van een moderne en praktische vloerbedekking. Bij Europa Parket helpen we u hier graag verder mee. Kom langs in onze showroom zodat wij u hier een persoonlijk advies over kunnen geven.

Europa Parket 25 tegel

Wat is een PVC tegelmotief vloer precies?

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? En bent u wellicht geïnteresseerd in een PVC vloer met tegelmotief? Dan is het goed om te weten wat dit precies is. Een PVC tegelmotief is een patroon dat wordt gebruikt op PVC vloertegels. Het kan verschillende ontwerpen omvatten zoals steen, beton of geometrische patronen. PVC tegelmotieven bieden ook wel een duurzame en onderhoudsvriendelijke vloeroplossing.

De prachtige uitstraling van PVC tegelmotief 

Een van de grote voordelen van een PVC vloer met tegelmotief is de prachtige uitstraling die het met zich meebrengt. Daarnaast is het verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, variërend van steen, beton tot geometrische patronen, waardoor er voor elk interieur wel een geschikt motief te vinden is.

Waarom zou u kiezen voor PVC tegelmotief?

Maar waarom zou u nou kiezen voor PVC tegelmotief? PVC tegelmotief is zowel mooi als praktisch en brengt meerdere voordelen met zich mee. Niet alleen voegt het een verfijnd tintje toe aan elke kamer, maar het biedt ook een groot praktisch nut. Daarnaast is een PVC tegelmotief vloer zeer duurzaam en kan het jarenlang meegaan zonder te slijten of te vervagen. Ook zijn PVC tegels zacht en comfortabel om op te lopen, in tegenstelling tot harde vloeren zoals tegels of laminaat. Ten slotte hebben PVC tegels een geluiddempend effect en kunnen geluidshinder verminderen.

Zo onderhoudt u uw vloer

U wilt natuurlijk uw nieuwe PVC tegelmotief vloer zo lang mogelijk mooi houden. Het onderhouden van een PVC vloer is over het algemeen vrij eenvoudig en vereist niet veel inspanning. Hieronder vindt u enkele tips om uw PVC vloer schoon te maken en te onderhouden:

  • Stofzuigen: Maak uw vloer regelmatig schoon door te stofzuigen. Dit verwijdert los vuil en stof dat zich op de vloer heeft verzameld.
  • Dweilen: Dweil uw vloer regelmatig met een sopje van warm water en een mild schoonmaakmiddel. Vermijd het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen, omdat deze de vloer kunnen beschadigen.
  • Verwijder vlekken direct: Als u een vlek op uw vloer ziet, verwijder deze dan onmiddellijk met een vochtige doek en een mild schoonmaakmiddel. Dit voorkomt dat de vlek in de vloer trekt en moeilijk te verwijderen wordt.
  • Gebruik meubelglijders: Plaats meubelglijders onder stoelen, tafels en andere meubels om krassen op de vloer te voorkomen.
  • Vermijd vocht: PVC tegels zijn waterbestendig, maar vocht kan nog steeds onder de tegels doordringen en schade veroorzaken. Droog morsingen daarom onmiddellijk op en vermijd het gebruik van veel water tijdens het dweilen.

Ontdek het perfecte PVC tegelmotief in onze showroom

Voeg een vleugje elegantie toe aan uw huis of kantoor met een prachtig PVC tegelmotief van Europa Parket, en creëer een look die jarenlang bewonderd zal worden. We geven u graag persoonlijk en vrijblijvend advies op maat. Samen kijken we welke soort PVC tegelmotief bij u en uw wensen past. Ook voor al het overige advies staan we graag voor u klaar! 

Boordevol inspiratie

Vraag ons inspiratiemagazine aan

Op zoek naar inspiratie? Vraag ons gratis inspiratiemagazine aan.

Ja, ik wil het gratis inspiratiemagazine