2e Pinksterdag zijn wij gesloten. Wij wensen u een fijne dag!

Je bent van harte welkom in onze ruime showroom van 1600m² langs de A1!

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9.7 uit 414 ervaringen

Houten vloeren schuren

Een houten vloer gaat jarenlang mee, maar na een tijdje is het aan te raden om uw houten vloer te schuren. Door het gebruik gaan de meeste houten vloeren na verloop van tijd namelijk wel kleine gebruikerssporen vertonen. Een krasje, deukje of vlek is immer snel gemaakt. Misschien zijn de looppaden wat vuiler dan de rest van de vloer of gaat, na jaren, de kleur van uw vloer vervelen. Daarom raden we het aan om uw vloer te schuren.

Uw houten vloer schuren brengt de vloer weer tot leven

Het schuren van uw vloer maakt uw vloer weer zo goed als nieuw. Door het schuren wordt de afwerklaag van het oppervlak verwijderd. Hierdoor komt de originele houtkleur weer naar boven en kan deze vervolgens door het aanbrengen van een nieuwe beschermlaag, bijvoorbeeld een kleurolie, uw kamer een totaal andere uitstraling geven.

Uw houten vloer (laten) schuren?

Het schuren van een houten vloer is een uiterst secuur werk, enkel weggelegd voor de ervaren doe-het-zelver of een specialist. Kies de juiste olie-of lakproducten en ga aan het werk met het juiste gereedschap. Neem voor advies contact met ons op. Mocht u het zelf niet aandurven, laat het dan door onze ervaren parketteurs doen!

Alles wat u nodig hebt vindt u bij Europa Parket

  • De juiste onderhoudsmiddelen voor iedere houten vloer;
  • Hoogwaardige boenmachines te huur;
  • Vloerrenovatie op het hoogste niveau;
  • Een ervaren team van onderhoudsadviseurs én parketteurs;
  • Gedreven om elke vloer een unieke en schitterende uitstraling te geven.

Olie, was of lak?

Afhankelijk van de dikte en het type vloer kan een houten vloer meerdere keren geschuurd worden. In onze showroom hebben wij verschillende kleurstalen (vloerolie) waaruit u kunt kiezen voor uw vloer. Uiteraard hangt dit af van de houtsoort van uw vloer. Wat voor vloer u ook heeft, na het schuren wordt de vloer voor u in de juiste afwerking (olie, was of lak) gezet zodat de vloer niet alleen weer als nieuw lijkt, maar ook gemakkelijk schoon en fris te houden is.

Boordevol inspiratie

Vraag ons inspiratiemagazine aan

Op zoek naar inspiratie? Vraag ons gratis inspiratiemagazine aan.

Ja, ik wil het gratis inspiratiemagazine