Europa Parket
Europa Parket
Massief houten vloeren van topkwaliteit

Je bent van harte welkom in onze ruime showroom van 1600m² langs de A1!

Massief houten vloeren

Een nieuwe vloer installeren is een geweldige manier om de uitstraling van uw kamers te veranderen. Met een massief houten vloer voegt u warmte en charme toe aan elke ruimte. Massief houten vloeren bieden een onverslaanbare combinatie van klassieke stijl en modern gemak. Laat u inspireren in onze sfeerkamers en vind de massief houten vloer die bij uw woning en wensen past.

Wat is een massief houten vloer?

Massief houten vloeren zijn een tijdloze en prachtige manier om uw huis als nieuw te laten aanvoelen. Het voegt elegantie, waarde en comfort toe aan elke kamer. Een massief houten vloer bestaat uit planken die gemaakt zijn van massief hout. Dit betekent dat elke plank uit één stuk hout bestaat, in tegenstelling tot samengestelde vloeren waarbij meerdere lagen hout worden samengevoegd. Elke plank massief hout wordt geselecteerd op karakter en tint, dus geen twee vloeren zijn ooit identiek.

Voordelen van massief houten vloeren

Massief houten vloeren hebben enkele geweldige voordelen om te overwegen:

  • Massief houten vloeren zijn tijdloos en passen bij elk interieur. Of u nu een modern of klassiek interieur heeft, massief houten vloeren zijn een uitstekende keuze. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en afwerkingen, waardoor u altijd een vloer kunt vinden die past bij uw persoonlijke smaak en stijl.
  • Massieve houten vloeren voegen warmte en charme toe aan elk huis of kantoor. 
  • Onze massief houten vloeren zijn verkrijgbaar in een reeks kleuren en nerven die kunnen worden gebruikt om het bestaande decor aan te vullen of te contrasteren. 
  • Massief houten vloeren gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Voor regelmatig onderhoud volstaat regelmatig stofzuigen.

Eiken massief stroken Bunyoro

Tips voor het onderhouden en schoonmaken van de vloer

Hoewel massieve houten vloeren sterk en duurzaam zijn, hebben ze wat zorg en onderhoud nodig om er op hun best uit te blijven zien. Hier volgen enkele tips om uw massief houten vloer jarenlang perfect te houden:

Regelmatig stofzuigen

Vuil, stof en gruis kunnen krassen en andere schade aan uw massief houten vloer veroorzaken, waardoor het oppervlak uiteindelijk dof wordt. Om dit te voorkomen is het een goed idee om eens in de zoveel tijd te stofzuigen.

Maak gemorste vloeistoffen snel schoon

Als u vloeistof op uw massief houten vloer morst, maak dit dan zo snel mogelijk schoon met een zachte doek of mop en water of een goedgekeurde reiniger voor houten vloeren. Gebruik niet te veel vloeistof; wring de doek of mop eerst uit zodat uw vloer niet te nat wordt.

Gebruik zachte viltjes onder meubels

Meubels kunnen inkepingen en krassen veroorzaken op uw massief houten vloer, tenzij u zachte viltjes gebruikt onder bankpoten, stoelen, tafels en andere meubelstukken. Dit maakt het ook gemakkelijker om meubels te verplaatsen wanneer dat nodig is!

Laat u inspireren in onze inspiratieruimtes

Wilt u meer weten over massief houten vloeren? Kom dan gerust langs in onze showroom. In onze inspiratieruimtes ziet u verschillende houtsoorten, patronen en kleuren. We geven u graag een persoonlijk en vrijblijvend advies op maat. Samen kijken we welke soort vloer bij u past. Ook voor advies over het onderhoud van uw vloer kunt u bij ons terecht. Kom bij ons langs en geef uw woning extra charme met een massief houten vloer.

Boordevol inspiratie

Vraag ons inspiratiemagazine aan

Op zoek naar inspiratie? Vraag ons gratis inspiratiemagazine aan.

Ja, ik wil het gratis inspiratiemagazine