Europa Parket
Europa Parket
Houten vloeren Weense punt van topkwaliteit

Je bent van harte welkom in onze ruime showroom van 1600m² langs de A1!

Houten vloeren Weense punt

Een houten vloer in Weense punt is een uitstekende keuze voor elk interieur dat stijl, klasse en tijdloze elegantie uitstraalt. Of u nu een klassiek, traditioneel of modern interieur heeft, een houten vloer in Weense punt kan naadloos worden geïntegreerd in uw bestaande interieurstijl. Bij Europa Parket kunt u kiezen uit verschillende kleuren en patronen zodat u altijd de vloer vindt die bij uw woning en wensen past.

Ontdek onze ruime collectie houten vloeren

Wat is een houten vloer in Weense punt?

Een houten vloer in een Weense punt is een vloer die een rustige en zachte uitstraling geeft doordat de kopse zijde in een hoek van 135 graden is gelegd. Door deze plaatsing ontstaat er een visueel aantrekkelijk en dynamisch patroon dat zorgt voor een ruimtelijk effect in de kamer. Deze legwijze geeft de vloer een zeer elegante en stijlvolle uitstraling en is een populaire keuze in klassieke en traditionele interieurs. Houten vloeren in Weense punt zijn beschikbaar in verschillende afwerkingen en kleuren.

Hongaarse punt

Voordelen van een houten vloer in Weense punt

Een houten vloer in Weense punt heeft verschillende voordelen waardoor deze vloer erg geliefd is:

  • De Weense punt is een tijdloos en stijlvol patroon. Dit patroon kan gebruikt worden in zowel moderne als klassieke interieurs.
  • Het patroon creëert een visueel effect van ruimte en diepte in de kamer. 
  • Een houten vloer is duurzaam en gaat zeer lang mee, wat betekent dat u er jarenlang van kunt genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vervanging.
  • Het onderhoud van een houten vloer in Weense punt is vrij eenvoudig en kan worden gedaan met een paar basisstappen. Hierdoor bent u weinig tijd kwijt aan het onderhoud van uw vloer. 
  • Houten vloeren zijn ongelooflijk veelzijdig. Zo kunt u ze laten oliën om in elke stijl van het decor te passen. U kunt ze ook combineren met koelsystemen en vloerverwarmingen. U heeft keuze uit verschillende kleuren, waaronder wit en grijs.

Gemakkelijk te onderhouden vloer

Houten vloeren in Weense punt zijn ongelooflijk onderhoudsarm, dus als u van eenvoudig en stressvrij houdt, dan is dit een geweldige optie voor u. Het enige wat uw vloeren nodig hebben is af en toe een stofzuig- en dweilbeurt. En geef de vloer 1 keer per jaar een onderhoudsbeurt met onderhoudsolie.

Laat u inspireren in onze showroom

Is een houten vloer in Weense punt precies wat u zoekt? Kom dan gerust langs in onze showroom. In onze sfeerkamers ziet u de verschillende houtsoorten, patronen en kleuren. We geven u graag persoonlijk en vrijblijvend advies op maat. Samen kijken we welke soort vloer bij u past. Ook voor advies over het onderhoud van uw vloer kunt u bij ons terecht. Kom bij ons langs en geef uw woning extra sfeer met een houten vloer in Weense punt.

Boordevol inspiratie

Vraag ons inspiratiemagazine aan

Op zoek naar inspiratie? Vraag ons gratis inspiratiemagazine aan.

Ja, ik wil het gratis inspiratiemagazine