Europa Parket
Europa Parket
Parky vloeren van topkwaliteit

Je bent van harte welkom in onze ruime showroom van 1600m² langs de A1!

Parky

Bent u nog op zoek naar een mooie vloer? Dan zijn de vloeren van Parky zeker een aanrader. Parky is een vloerenmerk dat uitblinkt in kwaliteit, stijl en duurzaamheid. Of u nu houdt van een klassieke uitstraling of juist een eigentijds design verkiest, Parky heeft de vloer waar u altijd van gedroomd heeft. Ontdek wat dit prachtige vloerenmerk te bieden heeft bij Europa Parket!

Ontdek het aanbod van Parky

Ontdek het aanbod van Parky

Wanneer u op zoek bent naar een mooie houten vloer dan bent u bij Parky zeker aan het juiste adres. Vindt u bijvoorbeeld een visgraat vloer mooi? Een trendy patroon dat nooit uit de mode gaat? Bekijk dan eens de prachtige visgraat parketvloeren van Parky. Of gaat u toch voor een prachtige eiken vloer? Ook dat is zeker mogelijk!

Profiteer van de voordelen die de vloeren van Parky met zich meebrengen

Parky fineerparket waarbij de opbouw uit meerdere lagen bestaat, biedt heel wat voordelen tegenover laminaat of vinyl. Ten eerste zijn de vloeren van Parky volledig gemaakt uit hout. De planken bevatten geen schadelijke stoffen, waardoor het zelfs de lucht gezonder maakt. Daarnaast is hout een heel duurzaam materiaal en is elke plank van Parky volledig recyclebaar. Ook zijn de vloeren krasbestendig en ontzettend sterk. Dit maakt het voor veel verschillende ruimtes geschikt. Ten slotte heeft elke Parky plank een waterdicht oppervlak, op voorwaarde dat u vlekken of plassen binnen de 12 uur schoonmaakt.

Laat u inspireren in onze inspiratieruimtes

Wilt u meer weten over houten vloeren, of wilt u een houten vloer kopen? Kom dan gerust langs in onze showroom. In onze inspiratieruimtes ziet u de verschillende houtsoorten, patronen en kleuren. We geven u graag een persoonlijk en vrijblijvend advies op maat. Samen kijken we welke soort vloer bij u past en wat de voor-en nadelen hiervan zijn. Ook voor advies over het onderhoud van uw vloer kunt u bij ons terecht. Kom bij ons langs en geef uw woning extra sfeer met een houten vloer.

Boordevol inspiratie

Vraag ons inspiratiemagazine aan

Op zoek naar inspiratie? Vraag ons gratis inspiratiemagazine aan.

Ja, ik wil het gratis inspiratiemagazine