Europa Parket
Europa Parket
Houten vloeren met een oude look van topkwaliteit

Je bent van harte welkom in onze ruime showroom van 1600m² langs de A1!

Houten vloeren met een oude look

Houdt u van de warmte van houten vloeren, maar wilt u graag de unieke charme van een oude houten vloer? Dan is een houten vloer met oude look perfect voor u. Een houten vloer met oude look voegt karakter en warmte toe aan uw interieur. Laat u inspireren in onze sfeerkamers en vind de houten vloer met een oude look die bij uw woning en wensen past.

Houten vloer met oude look

Wat zijn houten vloeren met oude look?

Als u een beetje authentieke charme aan uw huis wilt toevoegen, zijn houten vloeren met een oude uitstraling de juiste keuze. Deze vloeren zijn gemaakt van nieuw hout, maar door unieke bewerkingen hebben ze de uitstraling van een oude houten vloer verkregen.

Voordelen van een houten vloer met oude look

Past de natuurlijke charme van een houten vloer met oude look perfect bij uw woning? Schaf deze vloer dan aan en profiteer van verschillende voordelen:

  • Er is iets betoverends aan de korrelige textuur van deze vloeren. Met dit type vloer kunt u van uw eigen huis het gesprek van de dag maken door het een authentieke en unieke stijl te geven die is geïnspireerd op oude vloeren.
  • Houten vloeren met een oude look zijn ongelooflijk veelzijdig. U kunt ze laten oliën om in elke stijl te passen.
  • Wilt u graag een vloer die u kunt combineren met uw koelsysteem of vloerverwarming? Onze houten vloeren zijn hier perfect voor! 
  • Hout is ook nog eens een van de meest milieuvriendelijke materialen die tegenwoordig op de markt verkrijgbaar zijn. Het hout wordt namelijk vaak gemaakt van duurzaam beheerde bossen of teruggewonnen hout uit oude gebouwen.

Keuze uit verschillende patronen en kleuren

Naast de verschillende soorten hout, kunt u ook uit verschillende patronen kiezen. Denk aan patronen zoals een houten visgraat vloer, een Weense punt of Hongaarse punt. Ook qua kleuren en bewerkingen bieden we een divers assortiment. Of u nu een witte, zwarte of grijze kleur wilt, of iets anders: het is allemaal mogelijk.

Tips voor het onderhoud en schoonmaken van de vloer

Een houten vloer met oude look is een geweldige investering. U wilt natuurlijk dat u hier zo lang mogelijk van kunt genieten. Daarom is het belangrijk dat u uw vloer goed onderhoudt. We raden aan om de vloer maandelijks licht vochtig te dweilen. Houd het vuil van uw vloer door de vloer regelmatig te stofzuigen. En zet de vloer 1 keer per jaar in de onderhoudsolie. Kom langs in onze showroom voor persoonlijk advies.

Laat u inspireren in onze inspiratieruimtes

Is een houten vloer met oude look precies wat u zoekt? Kom dan gerust langs in onze showroom. In onze sfeerkamers ziet u verschillende houtsoorten, patronen en kleuren. We geven u graag persoonlijk en vrijblijvend advies op maat. Samen kijken we welke soort vloer bij u past. Ook voor advies over het onderhoud van uw vloer kunt u bij ons terecht. Kom bij ons langs en geef uw woning extra charme met een houten vloer met oude look.

Boordevol inspiratie

Vraag ons inspiratiemagazine aan

Op zoek naar inspiratie? Vraag ons gratis inspiratiemagazine aan.

Ja, ik wil het gratis inspiratiemagazine