U bent van harte welkom in onze 1600m² showroom langs de A1!

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9.6 uit 414 ervaringen

Laat u inspireren in onze showroom

Voor persoonlijk advies

Bezoek onze ruime showroom

Wilt u graag onze vloeren in het echt bekijken? U bent altijd welkom in onze showroom in Barneveld. In de showroom van 1600 m² ziet u veel voorbeelden van prachtige houten-, PVC-, gietvloeren en laminaatvloeren. Of wat dacht u van een prachtige combinatie van hout met een mooie gietvloer. Maar dat niet alleen, u kunt ook bij ons terecht voor het renoveren of bekleden van uw trap met hout, PVC, vloerbedekking maar ook leer is bij ons mogelijk! En alsof dit nog niet genoeg is, kunnen wij ook helpen met het vinden van de juiste houten wandbekleding. Onze adviseurs leiden u graag rond!

Routebeschrijving
Buitenzijde showroom Europa Parket
Showroom Europa Parket Barneveld

Maak een showroom afspraak en kom langs voor een inspiratie-en advies gesprek

Staat u aan het begin van uw zoektocht naar de perfecte vloer? Of weet u misschien al wat u wilt? Onze specialisten nemen u graag mee op zoek naar de perfecte vloer. Van inspiratie tot advies, we helpen u graag! 

Maak een afspraak

Op maat en in uw stijl

Naast de vele stalen van zowel parketvloeren, PVC vloeren, gietvloeren als laminaatvloeren die wij in onze showroom hebben tentoongesteld, kunt u alvast een voorproefje zien van de vele stijlen en mogelijkheden die er zijn. Geheel naar uw eigen smaak en inzicht. Doordat wij onze vloeren zelf produceren kunnen wij uw vloer op maat realiseren zodat uw huis een echt thuis wordt met een Europa Parket vloer.

Binnen zijde showroom Europa Parket Pvc afdeling 1

Ruim assortiment houten vloeren, PVC-vloeren, gietvloeren en laminaat

In onze nieuwe showroom vindt u het grootste aanbod van houten vloeren. Daarnaast bent u ook voor PVC vloeren, gietvloeren, laminaat, wandbekleding en traprenovatie bij ons aan het juiste adres. Onze adviseurs vertellen u graag meer!

Maak een afspraak
Nieuwsgierig?

Kijk binnen in onze showroom

Al onze borden zijn te kantelen, waardoor de vloeren goed te bekijken zijn. Binnen zijde showroom Europa Parket. Presentatie Twinplanken
Impressie van onze sfeerkamers
Binnen zijde showroom Europa Parket sfeerkamer modern
Binnen zijde showroom Europa Parket. traditioneel parket
Benieuwd welke kleur nu het best bij u interieur past? Experimenteer er op los in ons atelier! Binnen zijde showroom Europa Parket, Museum 1
Binnen zijde showroom Europa Parket museum 2
Ook voor traprenovatie kunt u bij ons terecht Traprenovatie showroom Europa Parket Traprenovatie
Binnen zijde showroom Europa Parket Pvc afdeling 2
Keuken showroom Europa Parket

Informeel en informatief

Natuurlijk staat er een kopje koffie, thee of frisdrank voor u klaar in de gezellige lounge hoek. Hier kunt u met onze medewerkers van gedachten wisselen en uw wensen en eisen kenbaar maken. U kunt u ook laten voorlichten over de vele mogelijkheden die een houten vloer biedt. Voor de kinderen is er een gezellige speelhoek ingericht, zodat zij zich prima amuseren. U kunt zo op uw gemak een kijkje nemen in onze uitgebreide showroom.

Onze werkwijze

In 5 stappen naar uw nieuwe parketvloer

Hoe werkt dat eigenlijk, een nieuw parket uitzoeken voor uw vloer en dit vervolgens (laten) leggen? Wij zetten de stappen voor u op een rij.
Recensies

Om trots op te zijn

Dhr. en mevr. Kraaijenveld Top ervaring! Onze nieuwe parketvloer is perfect gelegd. Van advies bij verkoop tot planning, oplevering en overdracht alleen maar compliment voor het hele team van Europa Parket. Wat ons betreft een aanrader!
Dhr. Van Drie Ik kwam bij Europa parket terecht en werd zeer gastvrij en klantvriendelijk ontvangen. Een uitgebreide keuze van vloeren die op zeer veel manieren en kleuren afgewerkt worden. En dat voor een zeer gunstige prijs-/kwaliteit verhouding. Een aanrader!
Dhr. Groen 2 trappen van eiken traptreden voorzien. Uiterst secuur werk met alle hoekjes waarop je heel strak moet aansluiten en ze liggen er nu perfect in. Alle afspraken ook goed nagekomen. Dus betrouwbaar en degelijk!
Fam. Meijerink Wij hebben voor ons huis gekozen voor een Raftwood Amazone vloer van Europa Parket. De adviseur heeft ons goed en duidelijk de mogelijkheden laten zien en die vriendelijke parketeur heeft de vloer netjes gelegd. We zijn erg blij met de schitterende vloer!
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9.6 uit 414 ervaringen
Boordevol inspiratie

Ontvang gratis ons vloeren inspiratiemagazine

Vraag geheel kosteloos ons inspiratiemagazine aan. Het magazine staat Boordevol inspiratie!

Ja, ik wil het gratis inspiratiemagazine