Je bent van harte welkom in onze ruime showroom van 1600m² langs de A1!

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9.7 uit 414 ervaringen

Grijze houten vloeren

Wilt u de warme uitstraling van een houten vloer combineren met een moderne en tijdloze look? Dan is een grijze houten vloer de perfecte keuze voor u! Grijze houten vloeren zijn een populaire trend en passen bij vrijwel elk interieur. Bij Europa Parket vindt u veel verschillende grijze houten vloeren waar u uit kunt kiezen.

Patina Collectie verkrijgbaar bij Europa Parket

De stijgende populariteit van grijze houten vloeren

De trend is de afgelopen jaren gestaag gegroeid, en dit is niet zonder reden: grijze houten vloeren bieden veel verschillende voordelen. Van strakke, eigentijdse ontwerpen tot rustieke boerderijen, grijze houten vloeren worden een steeds populairdere keuze voor huiseigenaren over de hele wereld.

Waarom zou u kiezen voor een grijze houten vloer?

Twijfelt u nog over een grijze houten vloer? In de afgelopen jaren zijn vloeren van grijs hout enorm populair geworden. Als u op zoek bent naar een stijlvolle en verfijnde vloeroplossing die een lange levensduur heeft, dan zijn vloeren van grijs hout wellicht uw perfecte keuze. Ze zien er niet alleen geweldig uit, maar bieden ook verschillende praktische voordelen die ze tot een uitstekende vloer optie maken.

Is een grijze houten vloer niet wat u zoekt? In ons assortiment vindt u houten vloeren in verschillende kleuren. Wat dacht u van klassiek zwart? Of juist warm bruin?

Het onderhoud van uw grijze houten vloer

Het is belangrijk om uw grijze houten vloer goed te onderhouden. Gelukkig komt u met regelmatig stofzuigen en vochtig dweilen al een heel eind. Het is vooral belangrijk dat u de vloer maandelijks licht vochtig dweilt. Daarnaast is het ook belangrijk om gemorst en geknoeid vuil op te ruimen wanneer het zich voordoet, om eventuele vlekken te voorkomen.

Kom inspiratie opdoen in onze showroom

Wilt u meer weten over grijze houten vloeren of wilt u inspiratie opdoen? Kom dan gerust langs in onze showroom. We geven u graag persoonlijk en vrijblijvend advies op maat. Samen kijken we welke grijze houten vloer het beste bij u en uw interieur past. Ook voor advies over het onderhoud van uw vloer kunt u bij ons terecht. Kom bij ons langs en geef uw woning een upgrade met een prachtige grijze houten vloer!

Boordevol inspiratie

Vraag ons inspiratiemagazine aan

Op zoek naar inspiratie? Vraag ons gratis inspiratiemagazine aan.

Ja, ik wil het gratis inspiratiemagazine