Europa Parket
Europa Parket
Grijze PVC vloeren van topkwaliteit

Je bent van harte welkom in onze ruime showroom van 1600m² langs de A1!

Grijze PVC vloeren

Of u nu een kamer een stijlvolle update wilt geven of een compleet nieuwe look wilt creëren, grijze PVC vloeren zijn een uitstekende optie. De vloer kan in verschillende patronen gelegd worden zoals een mozaïek patroon of in stroken. Grijze PVC-vloeren zijn een populaire keuze vanwege hun veelzijdigheid, duurzaamheid en onderhoudsgemak. Laat u inspireren in onze showroom en voeg een extra vleugje stijl toe aan uw woning. 

Een stijlvol statement maken met een grijze PVC vloer

Grijs is absoluut een koploper als het gaat om interieurtrends. Het is modern, verfijnd en veelzijdig – een geweldige aanvulling voor elke kamer in uw huis. Grijze PVC vloeren zijn de perfecte manier om een stijlvol statement te maken in uw ruimte. Met grijs als basiskleur in uw huis creëert u een schoon palet om mee te werken, zodat u verschillende kleuren kunt toevoegen zonder afbreuk te doen aan de algemene uitstraling van de kamer. Het geeft u ook flexibiliteit bij het stijlen van meubels en accessoires: levendige kleuren zullen knallen tegen de gedempte achtergrond, terwijl subtiele tinten naadloos overgaan in de neutrale toon.

De vele voordelen van een grijze PVC vloer

Het zal u niet verbazen dat grijze PVC vloeren naast de voor de hand liggende designelementen nog veel meer voordelen hebben.

  • PVC vloeren zijn gemaakt van duurzame materialen en hebben een lange levensduur. Zo duurt de slijtage van PVC langer dan die van laminaat. Een PVC vloer kan ook goed tegen intensief gebruik. 
  • Een grijze PVC vloer is ook gemakkelijk te onderhouden. U verwijdert gemakkelijk zelf vuil en vlekken zonder dat u de vloer beschadigt. 
  • PVC vloeren hebben ook nog eens hoge geluidsdemping.

Het onderhouden van uw vloer

Het onderhouden van grijze PVC vloeren is gemakkelijk en vereist weinig inspanning. Houdt uw vloer schoon door regelmatig te stofzuigen en dweilen. Voor het reinigen van uw PVC vloer adviseren wij Dr. Schutz PU reiniger. Let er wel op dat de vloer niet te nat gedweild wordt! Bescherm uw vloer optimaal door eens per 2-3 jaar de vloer te voorzien van een polishlaag. 

Doe inspiratie op in onze prachtige showroom

Wilt u meer weten over grijze PVC vloeren en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan gerust langs in onze showroom. We geven u graag persoonlijk en vrijblijvend advies op maat. Samen kijken we welke grijze PVC vloer het beste bij u en uw interieur past. Ook voor advies over het onderhoud van uw vloer kunt u bij ons terecht. Kom bij ons langs en geef uw woning een upgrade met een prachtige grijze PVC vloer!

Boordevol inspiratie

Vraag ons inspiratiemagazine aan

Op zoek naar inspiratie? Vraag ons gratis inspiratiemagazine aan.

Ja, ik wil het gratis inspiratiemagazine