Europa Parket
Europa Parket
Werkwijze - Europa Parket

Je bent van harte welkom in onze ruime showroom van 1600m² langs de A1!

We zetten de stappen voor u op een rij

Onze werkwijze: In 5 stappen naar uw nieuwe parketvloer

Stap 1: Oriënteren via internet

U weet hoe het gaat wanneer u interesse heeft in een bepaald product: u gaat online kijken wat de mogelijkheden zijn. De sfeerfoto’s op onze site geven u al een goed beeld van de robuuste uitstraling die een parketvloer realiseert in welk interieur dan ook. Op deze manier weet u al welk parket uw voorkeur heeft, zodat u in onze showroom dit type kunt testen en vergelijken. Mocht u benieuwd zijn naar de prijs van een bepaalde parketvloer, dan zullen wij eerst uw situatie moeten kennen voor we een richtprijs kunnen geven. Dit hangt namelijk onder andere af van de legwijze en behandeling.

Showroom bekijken
Binnen zijde showroom Europa Parket, afdeling eikenhouten twinplank

Stap 2: Advies in onze showroom

Natuurlijk wilt u de vloer die u online heeft gezien ook graag in het echt zien en voelen. Daarom is een bezoek aan onze showroom een logisch vervolg. Onze deskundige adviseurs geven u tips en vertellen waar u rekening mee moet houden in uw situatie. Is er bijvoorbeeld vloerverwarming in het spel of niet? Woont u in een appartement? Dankzij het antwoord op dit soort vragen kunt u uiteindelijk precies de juiste vloer aanschaffen.

inmeten europa parket

Stap 3: Het inmeten van uw vloer

Zo’n driekwart van de parketvloeren die gekocht worden bij Europa Parket worden door onze ervaren medewerkers gelegd. Omdat wij zeker willen weten dat dit goed gebeurt, komen we vooraf uw vloer inmeten. Zo komen we niet voor verrassingen te staan en weten we precies hoe we de vloer gaan leggen.

Europa Parket Eiken Tapis aan het leggen

Stap 4: Experts leggen uw vloer

Hoewel wij ook voor doe-het-zelvers de ideale parketvloer kunnen leveren, leggen wij in de praktijk de meeste vloeren zelf. Onze klanten willen veelal zeker weten dat zij nog jarenlang kunnen genieten van een goed gelegde vloer. Ruim 100 jaar ervaring heeft ons team van parketleggers bij elkaar. Gemiddeld zijn de experts al 20 jaar bij ons in dienst. Zij weten dus hoe een vloer leggen in zijn werk gaat. Ook het antwoord op de vragen ‘Hoe leg je een laminaat vloer?’ en ‘Hoe leg je een PVC vloer?’ geven zij moeiteloos antwoord.

Stap 5: Nazorg

Omdat wij zeker willen weten dat u nog jarenlang tevreden bent over uw vloer van Europa Parket, vertellen wij u ook precies hoe u na het leggen met uw parketvloer om moet gaan. Neem bijvoorbeeld de pas geoliede vloer niet af met een vochtige doek, want de olie reageert nog acht dagen met zuurstof uit de lucht om uit te harden. Ook als u nog vragen heeft na het leggen van de vloer, staan wij uiteraard voor u klaar!

Boordevol inspiratie

Vraag ons inspiratiemagazine aan

Op zoek naar inspiratie? Vraag ons gratis inspiratiemagazine aan.

Ja, ik wil het gratis inspiratiemagazine