Je bent van harte welkom in onze ruime showroom van 1600m² langs de A1!

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9.7 uit 414 ervaringen

Onderhoudsmiddelen voor uw vloer

Europa Parket heeft voor ieder type vloer het juiste onderhoudsmiddel in huis. Of u nu een PVC vloer, laminaatvloer of houten vloer heeft: wij hebben het juiste middel in huis. Daarnaast geven we u ook advies over het gebruik van deze middelen. U krijgt natuurlijk ook tips over hoe u uw vloer als nieuw houdt! Neem bij twijfel over het onderhoud gewoon contact met ons op. We adviseren u graag.

Onderhoudsmiddelen voor houten vloeren

Het is afhankelijk van de afwerking van de vloer welke producten u moet gebruiken. Vloeren die geolied zijn met een Royl olie reinigt u met een Royl voedende vloerzeep wit of naturel. Vloeren die ernstig vervuild zijn kunnen het beste gereinigd worden met de Royl intensief reiniger. Nadat de reiniger gebruikt wordt, is het advies om de vloer in de Royl onderhoudsolie te poetsen.

Vloeren die geolied zijn met de Floorservice olie, dienen gereinigd te worden met Floorservice parketreiniger. Is uw vloer erg vuil? Dan kan de verhouding aangepast worden door extra reiniger aan het dweilwater toe te voegen. Jaarlijks dient de vloer met de Floorservice onderhoudsolie ingepoetst te worden.

Onderhoudsmiddelen voor PVC vloeren

Gebruik voor uw PVC vloer de periodieke parketreiniger van Dr. Schutz. Met de handige Bona spray mop neemt u uw vloer vochtig af met Dr Schutz PVC reinigingsmiddel. Daarnaast gebruikt u 1 keer in de 3 jaar de Dr. Schutz sealer. Hierdoor beschermt u uw PVC vloeren langdurig. Deze sealer vermindert de hechting van vuil.

Onderhoudsmiddelen voor laminaat

Maak eerst uw laminaatvloer schoon door stof en vuil te verwijderen. Reinig daarna uw laminaatvloer periodiek met de Lecol OH 70 refresher. Met deze fosfaatvrije reiniger laat u een antistatische beschermingsfilm achter op de vloer. De reiniger laat geen strepen achter. Let op dat u de vloer niet te vochtig afneemt!

Zelf doen of uitbesteden?

Voor ieder type vloer bieden wij het juiste onderhoud. Wij werken met diverse leveranciers voor het beste resultaat per vloer. Deze producten verkopen wij in onze showroom. Wilt u het beste resultaat en bent u niet zo’n doe-het-zelver? Besteed het onderhoud dan aan ons uit!

Boordevol inspiratie

Vraag ons inspiratiemagazine aan

Op zoek naar inspiratie? Vraag ons gratis inspiratiemagazine aan.

Ja, ik wil het gratis inspiratiemagazine