Je bent van harte welkom in onze ruime showroom van 1600m² langs de A1!

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9.7 uit 414 ervaringen

PVC Hongaarse punt

Of u nu een kamer renoveert of helemaal opnieuw inricht, het is belangrijk om te overwegen welke vloeroptie het beste bij uw huis past. Als u op zoek bent naar een tijdloze en stijlvolle uitstraling dan is een PVC Hongaarse punt vloer een hele goede optie. Binnen de PVC vloeren is de Hongaarse punt een opkomend patroon dat steeds meer aandacht krijgt. Ontdek de mogelijkheden bij Europa Parket en vindt de vloer die bij uw woning en wensen past.

Ga voor een tijdloze uitstraling met PVC Hongaarse punt vloeren

Heeft u ooit die ingewikkelde en tijdloos ogende vloeren met patroon opgemerkt? Dat zijn wat wij noemen PVC Hongaarse punt vloeren, een unieke combinatie van vloer stijl en -materiaal die perfect past bij elke klassieke of moderne inrichting. PVC Hongaarse punt vloeren zien er ook geweldig uit en voegen veel diepte toe aan uw huis. Het klassieke ontwerp brengt een sfeer van verfijning, waardoor het ideaal is voor elk interieur. U kunt zelfs kleuren, zoals wit of bruin mixen en matchen om unieke patronen te creëren die uw vloer naar een hoger niveau tillen!

Wat is het verschil tussen een Hongaarse punt en visgraatvloer? 

Zowel Hongaarse punt als de visgraat zijn populaire patronen voor houten vloeren, maar er zijn zeker enkele verschillen tussen deze twee patronen. We leggen de verschillen graag aan u uit:

  • Het belangrijkste verschil tussen de Hongaarse punt en visgraat patronen is de manier waarop de planken aan elkaar worden gelegd. Bij een visgraatpatroon worden de planken in een hoek van 90 graden gelegd, waardoor een zigzag patroon ontstaat. Bij een Hongaarse punt patroon worden de planken echter in een hoek van 45 graden gelegd, waarbij de kopse kanten van de planken juist van elkaar worden afgelegd. Dit zorgt voor een driehoekig patroon dat iets complexer oogt dan het visgraatpatroon.
  • Een ander verschil tussen de twee patronen is de uitstraling. Een visgraatpatroon heeft een klassieke en traditionele uitstraling, terwijl een Hongaarse punt patroon een iets modernere en elegantere uitstraling heeft. Daarom wordt de Hongaarse punt vaak gebruikt in moderne interieurs, terwijl het visgraatpatroon past bij klassieke interieurs.

Onderhoud van uw vloer

PVC Hongaarse punt vloeren zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook duurzaam, waterbestendig en gemakkelijk te onderhouden. Door regelmatig onderhoud kunt u ervoor zorgen dat uw PVC Hongaarse punt vloer er altijd als nieuw uitziet. Zo moet een PVC Hongaarse punt vloer bijvoorbeeld regelmatig worden gestofzuigd om vuil en stof te verwijderen. Gebruik een zachte borstel om krassen op de vloer te voorkomen. Dweil de vloer daarnaast regelmatig met een vochtige dweil om eventuele vlekken en vuil te verwijderen.

Doe inspiratie op en vind uw nieuwe vloer in onze showroom

Past een PVC Hongaarse punt bij uw woning en wensen? Kom langs in onze showroom en laat u inspireren. Op onze tweede etage ziet u de verschillende patronen en kleuren. We geven u graag een persoonlijk en vrijblijvend advies op maat. Ook voor advies over het onderhoud van uw vloer kunt u bij ons terecht. Kom bij ons langs en vind de perfecte PVC Hongaarse punt voor uw woning!

Boordevol inspiratie

Vraag ons inspiratiemagazine aan

Op zoek naar inspiratie? Vraag ons gratis inspiratiemagazine aan.

Ja, ik wil het gratis inspiratiemagazine