Europa Parket
Europa Parket
Zwarte houten vloeren van topkwaliteit

Je bent van harte welkom in onze ruime showroom van 1600m² langs de A1!

Zwarte houten vloeren

Zwarte houten vloeren zijn een populaire keuze geworden voor mensen die op zoek zijn naar een eigentijdse en stijlvolle uitstraling voor hun interieur. Deze vloeren zijn een uitstekende keuze voor elk type huis, van traditioneel tot modern. Niet alleen zijn zwarte houten vloeren gemakkelijk te onderhouden, maar ze zijn ook duurzaam en gaan lang mee. Bij Europa Parket vindt u veel verschillende zwarte houten vloeren waar u uit kunt kiezen.

Voordelen van zwarte houten vloeren

Of u nu op zoek bent naar een onmiddellijke luxe renovatie van uw ruimte, of gewoon naar een klassieke nieuwe look, zwarte houten vloeren zijn een ideale optie voor verschillende omgevingen. Deze moderne en stijlvolle vloeren geven elke ruimte onmiddellijk karakter. Hier zijn enkele van hun voordelen:

  • Zwarte vloeren zijn verrassend veelzijdig. Veel mensen realiseren zich niet dat zwarte houten vloeren in elke interieurstijl passen. 
  • Houten vloeren zijn ideaal voor ruimtes in huis waar veel geleefd wordt. Ze zijn namelijk erg duurzaam. Houten vloeren worden zelfs door de jaren heen steeds mooier. 
  • Een houten vloer is ongelooflijk veelzijdig. Zo kunt u de vloer laten oliën om in elke stijl van het decor te passen. U heeft ook de mogelijkheid om de vloer te combineren met een koelsysteem of vloerverwarming. U kunt ook voor een zwarte PVC vloer kiezen. 
  • Hout is een van de meest milieuvriendelijke materialen die tegenwoordig op de markt verkrijgbaar zijn. Zo wordt het hout vaak gemaakt van duurzaam beheerde bossen, of de vloer is gemaakt van teruggewonnen hout uit oude gebouwen.

Zwarte vloer integreren in uw interieur

Zwarte houten vloeren passen goed bij een breed scala aan interieurstijlen, van traditioneel tot modern. Hieronder vindt u een aantal manieren om zwarte houten vloeren te integreren in uw interieur:

Contrasteer met lichte muren

Een zwarte houten vloer is een prachtige keuze die heel mooi gecombineerd kan worden met lichte muren en plafonds. Dit zorgt voor een mooi contrast en maakt de ruimte helder en luchtig.

Combineer met donkere meubels

Een andere manier om zwarte houten vloeren te integreren in uw interieur, is door ze te combineren met donkere meubels. Dit zorgt voor een rijke en warme uitstraling, die perfect is voor bijvoorbeeld een gezellige woonkamer.

Maak gebruik van kleur

Een zwarte houten vloer is een geweldige keuze als u wilt spelen met kleur. Deze vloer vormt namelijk een mooie achtergrond voor heldere kleuren en maken deze nog levendiger. Kies bijvoorbeeld voor heldere kussens op de bank of een opvallende lamp. 

Laat de vloer spreken

Als u kiest voor een zwarte houten vloer, kunt u deze het beste laten spreken. Kies voor een minimalistisch interieur met weinig accessoires, zodat de vloer de aandacht krijgt die het verdient.

Het onderhoud van uw nieuwe vloer

Het is belangrijk om uw zwarte houten vloer goed te onderhouden. Gelukkig komt u met regelmatig stofzuigen en vochtig dweilen al een heel eind. Het is vooral belangrijk dat u de vloer maandelijks licht vochtig dweilt. Het is ook belangrijk om gemorst en geknoeid vuil op te ruimen wanneer het zich voordoet, om vlekken te voorkomen. Zet daarnaast de vloer 1 maal per jaar in de onderhoudsolie en u heeft er jaren plezier van!

Laat u inspireren in onze showroom

Wilt u meer weten over zwarte houten vloeren of wilt u inspiratie opdoen? Kom dan gerust langs in onze showroom. We geven u graag persoonlijk en vrijblijvend advies op maat. Samen kijken we welke vloer het beste bij u en uw interieur past. Ook voor advies over het onderhoud van uw vloer kunt u bij ons terecht. Kom bij ons langs en geef uw woning een prachtige zwarte houten vloer!

Boordevol inspiratie

Vraag ons inspiratiemagazine aan

Op zoek naar inspiratie? Vraag ons gratis inspiratiemagazine aan.

Ja, ik wil het gratis inspiratiemagazine