Je bent van harte welkom in onze ruime showroom van 1600m² langs de A1!

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9.7 uit 414 ervaringen

PVC betonlook vloeren

Bent u op zoek naar een vloer met een industriële uitstraling? Dan is een PVC betonlook vloer wellicht iets voor u. Deze vloer geeft een stoere look aan uw woning of bedrijfspand. Deze vloer is daarnaast geschikt voor vrijwel elke ondergrond. Past dit bij u? Laat u dan inspireren in onze showroom en vind PVC vloer met betonlook die bij uw woning en wensen past.

Wat is een PVC betonlook vloer?

Een PVC betonlook vloer is, zoals de naam al zegt, een vloer die eruitziet als beton. Alleen is deze vloer natuurlijk gemaakt van PVC. Dit type vloer is ontworpen om de look en feel van beton na te bootsen, maar zonder het gedoe van een traditionele installatie. PVC betonlook vloeren zijn een geweldige keuze voor elke kamer in uw huis die u wilt updaten. Niet alleen is het ongelooflijk duurzaam en gemakkelijk te reinigen, maar het biedt een scala aan ontwerpopties die kunnen worden aangepast aan uw stijl.

Hoe wordt de vloer gelegd?

Een PVC betonlook vloer wordt in stroken of tegels gelegd. De vloer kan op vrijwel elke ondergrond gelegd worden, mits deze vlak en droog is. Het leggen van een PVC betonlook vloer vereist vakmanschap en ervaring. Het is daarom aan te raden om dit door een professionele vloerlegger te laten doen.

Voordelen van een PVC vloer met betonlook

Een PVC betonlook vloer biedt vele voordelen ten opzichte van een echte betonvloer. 

  • Deze vloer is minder zwaar en daardoor geschikt voor vrijwel elke ondergrond
  • Ziet u de gedachte aan een grootschalig renovatieproject dat komt kijken bij een betonvloer niet zitten? Kies dan voor een PVC vloer met betonlook. Een PVC vloer is namelijk binnen de kortste keren gelegd
  • PVC vloeren met betonlook zijn gemakkelijk te onderhouden en te reinigen. 
  • PVC betonlook vloer is goedkoper dan een echte betonvloer. Toch biedt het dezelfde stoere uitstraling.

Tips voor het onderhoud

Wilt u een vloer die makkelijk te onderhouden is? Dan is een PVC vloer een goede keuze. Zo kunt u de vloer zonder problemen stofzuigen, dweilen en met een vloerreiniger schoonmaken. Wanneer u dit regelmatig doet, houdt u uw betonlook vloer mooi schoon en netjes. Let er wel op dat de vloer niet te nat gedweild wordt. Eens per 2-3 jaar moet de vloer voorzien worden van een polishlaag ter bescherming.

Laat u inspireren in onze showroom

Is een PVC vloer met betonlook precies wat u zoekt? Kom dan langs in onze showroom en laat u inspireren. In onze inspiratieruimtes ziet u de verschillende kleuren en patronen, denk bijvoorbeeld aan PVC vloeren in grijstinten. Ook voor persoonlijk en vrijblijvend advies bent u bij ons aan het juiste adres. We kijken graag samen met u welke vloer bij u past. Kom bij ons langs en geef uw woning extra sfeer met een PVC vloer met betonlook.

Boordevol inspiratie

Vraag ons inspiratiemagazine aan

Op zoek naar inspiratie? Vraag ons gratis inspiratiemagazine aan.

Ja, ik wil het gratis inspiratiemagazine