Je bent van harte welkom in onze ruime showroom van 1600m² langs de A1!

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9.7 uit 414 ervaringen
Sinds 1967

Vakmanschap in elk detail

Sinds 1967 vakmanschap
Eigen productie
Klantwaardering van 9,7
Eigen adviseurs en parketteurs
Voor persoonlijk advies

Ervaar onze ruime showroom van 1600m² langs de A1

Sinds 1967 is Europa Parket een gevestigde naam in de wereld van vloeren, iets waar we met gepaste trots op terugkijken. Ons voortbestaan is te danken aan de waardering die klanten met elkaar delen, gebaseerd op onze toewijding aan klantvriendelijkheid en diepgaande expertise. Bij Europa Parket staat onze naam voor kwaliteit en service.

Wij zien onszelf niet alleen als jouw adviseur, maar ook als de ambachtslieden achter de parketvloeren die we produceren en installeren. Ons team is er om jou met zorg en aandacht te begeleiden bij het kiezen van de vloer die naadloos aansluit bij jouw wensen. Europa Parket vertelt niet alleen een verhaal; het biedt een subtiele, verfijnde levensstijl. Welkom bij Europa Parket, waar we geloven in het vormgeven van warmte en comfort voor jouw huis.

Showroom bekijken
Onze werkwijze

In 5 stappen naar jouw nieuwe vloer

Hoe werkt dat eigenlijk, een nieuw parket uitzoeken en dit vervolgens (laten) leggen? Wij zetten de stappen voor jou op een rij.
Recensies

Om trots op te zijn

Dhr. en mevr. Kraaijenveld Top ervaring! Onze nieuwe parketvloer is perfect gelegd. Van advies bij verkoop tot planning, oplevering en overdracht alleen maar compliment voor het hele team van Europa Parket. Wat ons betreft een aanrader!
Dhr. Van Drie Ik kwam bij Europa parket terecht en werd zeer gastvrij en klantvriendelijk ontvangen. Een uitgebreide keuze van vloeren die op zeer veel manieren en kleuren afgewerkt worden. En dat voor een zeer gunstige prijs-/kwaliteit verhouding. Een aanrader!
Dhr. Groen 2 trappen van eiken traptreden voorzien. Uiterst secuur werk met alle hoekjes waarop je heel strak moet aansluiten en ze liggen er nu perfect in. Alle afspraken ook goed nagekomen. Dus betrouwbaar en degelijk!
Fam. Meijerink Wij hebben voor ons huis gekozen voor een Raftwood Amazone vloer van Europa Parket. De adviseur heeft ons goed en duidelijk de mogelijkheden laten zien en die vriendelijke parketeur heeft de vloer netjes gelegd. We zijn erg blij met de schitterende vloer!
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9.7 uit 414 ervaringen
Boordevol inspiratie

Vraag ons inspiratiemagazine aan

Op zoek naar inspiratie? Vraag ons gratis inspiratiemagazine aan.

Ja, ik wil het gratis inspiratiemagazine