2e Pinksterdag zijn wij gesloten. Wij wensen u een fijne dag!

Je bent van harte welkom in onze ruime showroom van 1600m² langs de A1!

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9.7 uit 414 ervaringen

Alles wat je moet weten over tapijt

Bent u op zoek naar een nieuw tapijt? Je kan bij ons terecht! We zijn perfect in staat om een nieuw tapijt of een nieuwe vloerbedekking vakkundig in uw woning te leggen. Het maakt niet uit of dat nu op de trap, in de hal of in de slaapkamer is. Lees hier meer over tappijten.

De voordelen van tapijt leggen

Uw vloer of trap laten bekleden met vloerbedekking heeft een aantal belangrijke voordelen. Zo is tapijt behaaglijk omdat het warmte en sfeer uitstraalt en ook warm aan uw voeten is. Vloerbedekking zorgt ook voor demping van het geluid zodat zowel uzelf als uw buren geen last ondervinden van leefgeluiden en het getik van hakken. Tapijt is ook warmte-isolerend en energiebesparend omdat er weinig warmte weglekt naar de constructievloer.

De voordelen op een rijtje:

  • Uitgebreide kleurencollectie
  • Verschillende soorten tapijt
  • Voor ieder interieur het juiste tapijt
  • Hoogwaardige kwaliteit voor normaal of intensief gebruik
  • Onze ervaren leggers zorgen voor strakke en nette vloer
  • We produceren onze tapijten zelf
  • We beschikken over een grote showroom

Vakkundig vloerbedekking laten leggen

Alleen als uw vloerbedekking goed gelegd is, beleeft u er jarenlang plezier aan. Met name kamerbreed tapijt leggen is geen gemakkelijk karwei. Denk daarbij aan het exact passend maken aan de plinten en op moeilijke plekken zoals rondom verwarmingsbuizen. Ook dient er rekening gehouden te worden met lichtinval, snijverlies en het opspannen en lijmen van het tapijt. Schakel daarom een specialist van Europa Parket in om zeker te weten dat uw vloerbedekking op de juiste manier in uw woning wordt gelegd.

Trap bekleden met tapijt

Tapijt en vloerbedekking kunnen ook gebruikt worden als trapbekleding. Het leggen hiervan is een zeer specialistisch karwei. Als u kiest voor een tapijten trapbekleding, dienen de hoeken van de trap aan de voorzijde eerst te worden afgerond; dit om te voorkomen dat het tapijt op deze plekken sneller slijt.

Aanbod tapijt bij Europa Parket

Bij Europa Parket hebben we een groot aanbod aan tapijt. Of het nou voor trapbekleding is, woonkamer of slaapkamer, wij hebben hoogwaardige kwaliteit voor normaal tot intensief gebruik. Ons assortiment bestaat uit diverse kleuren.

showroom europa parket

Ervaren team van specialisten adviseert u graag over de mogelijkheden!

Wilt u ook vloerbedekking laten leggen of uw trap laten bekleden met tapijt? Breng dan een bezoek aan onze showroom en laat u deskundig adviseren door één van onze medewerkers.

Ontvang persoonlijk advies
Boordevol inspiratie

Vraag ons inspiratiemagazine aan

Op zoek naar inspiratie? Vraag ons gratis inspiratiemagazine aan.

Ja, ik wil het gratis inspiratiemagazine