2e Pinksterdag zijn wij gesloten. Wij wensen u een fijne dag!

Je bent van harte welkom in onze ruime showroom van 1600m² langs de A1!

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9.7 uit 414 ervaringen

Groot onderhoud van uw houten vloer

Een vloer is er om op te kunnen leven. Jarenlang intensief gebruik van een parketvloer laat dan ook zijn sporen na en onderhoud aan uw houten vloer is dan geen overbodige luxe. Zo bent u goedkoper uit dan wanneer u een compleet nieuwe vloer laat leggen, terwijl uw vloer er wel weer als nieuw uitziet.

Parketrenovatie

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom uw parket aan renovatie toe is. Misschien heeft u waterschade gehad of heeft u een stuk aangebouwd en wilt u dat uw parketvloer doorloopt in het nieuwe gedeelte. Wij beschikken over parketteurs die allerlei verschillende soorten parketvloeren weten te repareren en te renoveren zodat deze na behandeling weer als nieuw ogen.

Parketvloer schuren en lakken

Soms is het zo dat uw bestaande parketvloer verouderd is door het vele gebruik en het schuiven met meubelstukken. Wij repareren uw vloer op de plekken waar dat nodig is, schuren uw vloer vervolgens helemaal op en behandelen hem met de door u gewenste afwerking. Dat kan vloerolie of een lak zijn die vervolgens te mengen zijn met verschillende kleurpigmenten. Met name eiken parketvloeren laten zich heel goed behandelen met kleur.

Houd uw vloer in goede conditie met vloeronderhoud

Als u uw parketvloer door Europa Parket heeft laten leggen, is deze afgewerkt met de beste kwaliteit vloerolie, wax of lak. Hierdoor is uw vloer zeer onderhoudsvriendelijk. Wilt u uw parketvloer zo lang mogelijk mooi houden, maak dan gebruik van de vele onderhoudsproducten die Europa Parket aanbiedt. Elk soort vloer en elk soort afwerking vraagt om een specifieke behandeling. Laat ons u adviseren zodat u nog langer van uw vloer kunt genieten. Maak een afspraak of kom een keer langs in onze showroom!

Brushed Wood WD02

De voordelen op een rijtje:

  • Onze adviseurs komen bij u langs voor advies op maat
  • Uw vloer ziet er weer als nieuw uit
  • Meerdere afwerkingen mogelijk, zoals vloerolie en lak, gemengd met kleurpigmenten
  • Professioneel onderhoud door Europa Parket mogelijk

Meer informatie over onderhoud bij Europa Parket?

Met ruim 50 jaar ervaring in het leggen van allerlei soorten vloeren zijn we inmiddels alles wel tegengekomen. Allerlei soorten vochtschade, vlekken, vaal geworden vloeren en meer. Met onze expertise helpen we u graag om uw vloer in topconditie te houden.

Ik wil graag advies
Boordevol inspiratie

Vraag ons inspiratiemagazine aan

Op zoek naar inspiratie? Vraag ons gratis inspiratiemagazine aan.

Ja, ik wil het gratis inspiratiemagazine