Europa Parket
Europa Parket
Nog mooiere vloer dan eerst - Europa Parket

Je bent van harte welkom in onze ruime showroom van 1600m² langs de A1!

Nog mooiere vloer dan eerst

Pvc visgraat vloer klanten ervaring

Europa Parket overtreft verwachtingen van familie Daamen

Een vloer kiezen en vervolgens laten leggen is één.

Maar als diezelfde vloer door onvoorziene problemen vervangen moet worden en je wordt uitgenodigd om kosteloos een nieuwe vloer uit te zoeken?

Het is niet voor niets dat de Barneveldse Conja Daamen waarschijnlijk de meest enthousiaste ambassadeur is van Europa Parket. Toen ze samen met man en kinderen drie jaar geleden verhuisde naar hun nieuwe woning in De Burgt hadden ze er nét een nieuwe pvc-vloer in laten leggen, zorgvuldig uitgezocht bij Europa Parket.

 

Pvc visgraat vloer klanten ervaring

Niets bleek minder waar!

Na verloop van tijd zagen ze tijdens het verwarmen van de vloer de lijnen van de vloerverwarming door het pvc heen schemeren, vertelt Conja. “We besloten te bellen met Europa Parket, met in ons achterhoofd de gedachte dat we waarschijnlijk van het kastje naar de muur gestuurd zouden worden. Er hadden zoveel mensen in ons huis geklust dat het makkelijk was om de vinger naar een ander te wijzen.” Niets bleek minder waar!

Conja werd samen met haar man uitgenodigd in de nieuwe showroom om een nieuwe vloer uit te zoeken. Het is bijzonder hoe Europa Parket met hun klacht is omgegaan, vindt Conja!

“Want hoe makkelijk is het om anderen de schuld te geven”

We waren daar eerlijk gezegd een beetje verbaasd, maar vooral ook heel blij om. We hebben weer elke dag plezier van deze vloer en vertellen aan iedereen in onze omgeving dat Europa Parket hét adres is voor een mooie vloer én een uitstekende service.

Pvc visgraat vloer klanten ervaring review

Wilt u ook uw verwachtingen laten overtreffen?

Plan een afspraak in onze showroom! Onze adviseurs helpen u graag.

Veelgestelde vragen over voor en nadelen van PVC vloeren

Het voordeel van een PVC vloer is dat deze weinig onderhoud nodig heeft, ideaal is voor vloerverwarming omdat hij gemakkelijk warmte geleid en een hoge geluidsdemping heeft. Bij Europa Parket hebben we een groot assortiment PVC vloeren. Bekijk onze site.

PVC vloeren zijn lastig te herstellen. Wij kunnen uw vloer wel repareren, maar het is veel lastiger om bijvoorbeeld een kras weg te werken. Daarnaast staat de kleur van een PVC vloer vast en kunt u deze niet bijwerken naar een andere kleur!

Naast dat een PVC vloer goedkoper is dan een tegelvloer, gaat deze ook veel langer mee. Met een PVC vloer verkleint u uw ecologische voetafdruk!

Boordevol inspiratie

Vraag ons inspiratiemagazine aan

Op zoek naar inspiratie? Vraag ons gratis inspiratiemagazine aan.

Ja, ik wil het gratis inspiratiemagazine