Europa Parket
Europa Parket
Eiken planken, Veenendaal - Europa Parket

Je bent van harte welkom in onze ruime showroom van 1600m² langs de A1!

Project

Eiken planken, Veenendaal

Gerealiseerd in 2021

Prachtige eikenhouten Twinplank vloer

Deze woning hebben wij mogen voorzien van een prachtige eikenhouten Twinplank vloer in zowel de woonkamer en de 1e verdieping. Deze vloer komt uit onze planed Oak serie. Er is hier gekozen voor de kleur Alpen in 22 cm breed met langs de wanden 12 cm hoge MDF plint in RAL 9010. De trappen van deze woning hebben wij bekleed met zwart leder.

Hout en leer

We hebben een prachtige eikenhouten Twinplank vloer gelegd in combinatie met  vloerverwarming. Het eikenhout straalt warmte en karakter uit, terwijl de Twinplank-stijl zorgt voor een moderne en stijlvolle uitstraling. De vloerverwarming zorgt daarnaast voor gelijkmatige warmteverspreiding, waardoor elke stap op de vloer een genot is. De zwarte leder beklede trap maakt de woning helemaal af. 

Heeft u ook interesse in een eikenhouten vloer? 

Heeft u na het zien van dit project ook interesse in een prachtige eikenhouten vloer? Dat is zeker een goede keuze! Bij Europa Parket realiseren we graag samen met u de vloer van uw dromen. Naast het realiseren van de vloer, plaatsen we de vloer ook bij u thuis. We verwelkomen u graag in onze showroom zodat we u verder kunnen helpen.

Locatie
Veenendaal, Nederland
Merk
Planed Oak
Type
Eiken houten vloer
Alpen
Sinds 1967 vakmanschap
Eigen productie
Klantwaardering van 9,7
Eigen adviseurs en parketteurs
Waar we trots op zijn Meer projecten
Boordevol inspiratie

Vraag ons inspiratiemagazine aan

Op zoek naar inspiratie? Vraag ons gratis inspiratiemagazine aan.

Ja, ik wil het gratis inspiratiemagazine