Je bent van harte welkom in onze ruime showroom van 1600m² langs de A1!

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9.7 uit 414 ervaringen
Project

Eiken dubbele visgraat, Oosterbeek

Gerealiseerd in 2016

Prachtige traditionele houten vloer

In Oosterbeek hebben we deze prachtige traditionele houten vloer van eiken standaard plaquetten geplaatst. Deze plaquetten zijn gelegd in een dubbele visgraat van 300 x 60 mm. Voor het leggen zijn de 10 mm dikke deeltjes verouderd. Als laatste hebben we de vloer afgewerkt met een “double smoaked Oak” olie. 

Monumentale orangerie

De bewoner is erg tevreden met het resultaat: “Omdat ik in een monumentale orangerie woon, was ik op zoek naar een klassieke en oude vloer die past in dit gebouw. Ik kwam bij Europa Parket terecht en werd zeer gastvrij en klantvriendelijk ontvangen. 

Een uitgebreide keuze van vloeren die op zeer veel manieren en kleuren afgewerkt worden. In mijn geval een visgraat, verouderd en gerookt. Hierdoor zie je de noesten en gaten, alsof de vloer er al jaren in ligt. Precies zoals ik wilde! En dat voor een zeer gunstige prijs-/kwaliteitverhouding. Een aanrader! Specialisten die zeer klantvriendelijk uw wensen realiseren.”

Wilt u ook zo’n stijlvolle eikenhouten vloer?

Bij Europa Parket realiseren we graag de vloer van uw dromen. Wilt u de vloer ook laten plaatsen? Dat is geen probleem, dat doen we ook graag voor u. Kom een keer langs in onze showroom en doe daar inspiratie op. We kijken samen welke vloer bij uw wensen en interieur past.

Locatie
Garderen , Nederland
Type
Eiken houten vloer
Houten visgraat vloeren
Sinds 1967 vakmanschap
Eigen productie
Klantwaardering van 9,7
Eigen adviseurs en parketteurs
Waar we trots op zijn Meer projecten
Boordevol inspiratie

Vraag ons inspiratiemagazine aan

Op zoek naar inspiratie? Vraag ons gratis inspiratiemagazine aan.

Ja, ik wil het gratis inspiratiemagazine