Je bent van harte welkom in onze ruime showroom van 1600m² langs de A1!

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9.7 uit 414 ervaringen
Project

Eiken visgraat, Veenendaal

Gerealiseerd in 2017

Prachtige houten vloeren

In deze schitterende villa heeft Europa Parket zowel de begane grond als de bovenverdieping voorzien van prachtige houten vloeren. Op de begane grond ligt een Eiken Twin-Plank in de sortering standaard. Deze vloer komt uit de Planed Oak Collectie Alpen. De vloer is in een visgraatmotief gelegd. 

Warm en industrieel

Met de perfect gelegde visgraatpatronen en het gebruik van hoogwaardig materiaal, straalt deze vloer een tijdloze charme uit. De combinatie van warme houttinten en een industriële afwerking creëert een uniek contrast dat de ruimte een eigentijds en stoer karakter geeft. Een mooi detail: ook de afdeklijsten zijn op dezelfde manier behandeld als de vloer. Op de bovenverdieping ligt diezelfde kleur maar dan in een mix sortering en is het in stroken gelegd. 

Wilt u ook zo’n mooie visgraatvloer?

Bent u ook op zoek naar zo’n prachtige visgraatvloer? Eventueel in combinatie met vloerverwarming? Dan bent u bij Europa Parket aan het juiste adres. We realiseren graag samen met u de vloer van uw dromen. Naast het realiseren van de vloer, plaatsen we de vloer ook bij u thuis. We verwelkomen u graag in onze showroom zodat we u verder kunnen helpen.

Locatie
Veenendaal, Nederland
Merk
Planed Oak
Type
Eiken houten vloer
Alpen
Sinds 1967 vakmanschap
Eigen productie
Klantwaardering van 9,7
Eigen adviseurs en parketteurs
Waar we trots op zijn Meer projecten
Boordevol inspiratie

Vraag ons inspiratiemagazine aan

Op zoek naar inspiratie? Vraag ons gratis inspiratiemagazine aan.

Ja, ik wil het gratis inspiratiemagazine