Europa Parket
Europa Parket
Eiken dubbel gerookt, Barneveld - Europa Parket

Je bent van harte welkom in onze ruime showroom van 1600m² langs de A1!

Project

Eiken dubbel gerookt, Barneveld

Gerealiseerd 2020

Sfeervolle Villa

In deze villa in Barneveld hebben we verschillende vloeren gelegd in combinatie met vloerverwarming. Zo hebben we in de woonkamer een mooie dubbel gerookte eikenhouten vloer gelegd. Deze vloer hebben we in de kleur  Bunyoro geolied. In de andere ruimtes hebben we ook eiken vloeren gelegd. De breedtes en sorteringen verschillen per ruimte. Hierdoor passen de vloeren goed bij de verschillende ruimtes, maar doordat ze allemaal van eikenhout zijn gemaakt vormt het toch een mooi geheel. 

Sfeervolle uitstraling

Naast de woonkamer hebben we in de rest van deze sfeervolle villa prachtige eiken vloeren gelegd. In deze overige ruimtes zijn de eiken vloeren kalkgrijs geolied. Kalkgrijs is een erg verfijnde kleur die elke ruimte een erg sfeervolle uitstraling geeft. Ook de trap is voorzien van 8mm massief kalkgrijs geolied eikenhout. 

Is zo’n dubbel gerookte vloer helemaal wat u zoekt?

Wanneer u ook zo’n dubbel gerookte vloer of juist kalkgrijs geoliede vloer zoekt, bent u bij Europa Parket aan het juiste adres. We realiseren graag samen met u de vloer van uw dromen. Naast het realiseren van de vloer, plaatsen we de vloer ook bij u thuis. Kom eens langs in onze showroom en doe inspiratie op. 

Locatie
Barneveld, Nederland
Type
Eiken houten vloeren
Bruine houten vloeren
Sinds 1967 vakmanschap
Eigen productie
Klantwaardering van 9,7
Eigen adviseurs en parketteurs
Waar we trots op zijn Meer projecten
Boordevol inspiratie

Vraag ons inspiratiemagazine aan

Op zoek naar inspiratie? Vraag ons gratis inspiratiemagazine aan.

Ja, ik wil het gratis inspiratiemagazine