Gebruikte cookies Om jouw gebruikerservaring te verbeteren maken wij gebruik van cookies. Bekijk onze cookie pagina voor meer informatie of om je instellingen te wijzigen. Ik ga akkoord

Is een PVC vloer schadelijk voor gezondheid en milieu?

De vloeren in onze collectie voldoen aan de nieuwe Europese regelgeving, die op 22 juli 2019 in is gegaan. Dit houdt in dat de fabrikanten van de PVC vloeren geen schadelijke ftalaten gebruiken.  Ftalaten zijn weekmakers die zorgen dat het product soepel en flexibel wordt. We gebruiken alleen ftalaatvrije, dus veilige en ongevaarlijke weekmakers/bio weekmakers. Dit zijn dezelfde ftalaten die gebruikt mogen worden in kinderspeelgoed, levensmiddelen verpakkingen en in ziekenhuizen. De PVC vloeren bevatten geen schadelijke stoffen en zijn daardoor recyclebaar. Een belangrijk punt voor ons, u én het milieu.