Gebruikte cookies Om jouw gebruikerservaring te verbeteren maken wij gebruik van cookies. Bekijk onze cookie pagina voor meer informatie of om je instellingen te wijzigen. Ik ga akkoord

Is elke ondergrond geschikt voor het leggen van parket?

De meeste afwerkvloeren zijn geschikt voor het plaatsen van parket, laminaat of PVC. Mocht dit niet direct het geval zijn, dan is iedere ondergrond geschikt te maken voor het plaatsen van de door u gewenste vloer.

Wenst u hier meer informatie over te krijgen? Laat het ons weten!

Neem contact met ons op