Gebruikte cookies Om jouw gebruikerservaring te verbeteren maken wij gebruik van cookies. Bekijk onze cookie pagina voor meer informatie of om je instellingen te wijzigen. Ik ga akkoord

Kan er ook vloerkoeling onder een houten vloer?

Dat is mogelijk. Wel is het belangrijk dat er geen condens afzetting op de leidingen onder de vloer kan ontstaan. Door de installatie van condensbewaking kan dit probleem worden ondervangen. Theoretisch gezien ontstaat condens op een oppervlakte met een temperatuur onder het dauwpunt van de lucht in de omgeving. Het is in de praktijk lastig te bepalen wanneer dat exact is. Een goede hulp daarbij is condensbewaking. Dit meetinstrument schakelt automatisch de koeling af als er condensvorming dreigt.

Neem voor vragen omtrent condensbewaking gerust contact met ons op