Gebruikte cookies Om jouw gebruikerservaring te verbeteren maken wij gebruik van cookies. Bekijk onze cookie pagina voor meer informatie of om je instellingen te wijzigen. Ik ga akkoord

Welke houten vloer voor vloerverwarming?

De meeste houtsoorten passen prima op vloerverwarming. Denk aan Europees eiken of tropische, kleurrijke houtsoorten als Afzelia, Padoek, Merbau, Afrormosia, Teak en Wengé. Slechts een paar soorten hout, zoals walnoten, zijn te gevoelig voor vloerverwarming. Ook massief houten vloeren zijn niet geschikt voor vloerverwarming. Natuurlijk adviseren wij u graag over de beste houtkeuze in uw specifieke woonsituatie.