Je bent van harte welkom in onze ruime showroom van 1600m² langs de A1!

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9.7 uit 414 ervaringen

Vloeren schuren

Een houten vloer gaat jarenlang mee. Door het gebruik gaan de meeste vloeren na verloop van tijd wel kleine gebruikerssporen vertonen. Een krasje, deukje of vlek is immers snel gemaakt. Misschien zijn de looppaden wat vuiler dan de rest van de vloer of gaat, na jaren, de kleur van uw vloer vervelen.

  •  De juiste onderhoudsmiddelen voor iedere houten, pvc of laminaat vloer.
  •  Hoogwaardige boenmachines te huur.
  •  Vloer renovatie op hoogste niveau.
  •  Een ervaren team van onderhoudsadviseurs én parketteurs.
  •  Gedreven om elke vloer een unieke en schitterende uitstraling te geven.
eiken standaard twinplank 2 breedtes

Uw houten vloer (laten) schuren?

Dit is een uiterst secuur werk, enkel weggelegd voor de ervaren doe-het-zelver. Kies de juiste onderhoudsmiddelen en ga aan het werk met het beste gereedschap. Neem voor advies even contact op. Mocht u het zelf niet aandurven, laat onze ervaren parketteurs het dan voor u doen!

Neem contact met ons op!

Ruime keuze

Olie, was of lak

Afhankelijk van de dikte en het type vloer kan een houten vloer meerdere keren geschuurd worden. In onze showroom hebben wij verschillende kleurstalen (vloerolie) waaruit u kunt kiezen voor uw vloer. Uiteraard hangt dit af van de houtsoort van uw vloer. Wat voor vloer u ook heeft, na het schuren wordt de vloer voor u in de juiste afwerking (olie, was, lak) gezet zodat u de vloer niet alleen weer als nieuw lijkt maar ook gemakkelijk schoon en fris te houden.

Eiken Rustiek 8 mm visgraat.
Maple 8 mm Tapis geschuurd en geolied
eiken standaard twinplank 2 breedtes

Schuren brengt je vloer weer tot leven

Het schuren van uw vloer maakt uw vloer weer als nieuw. Door het schuren wordt de afwerklaag en een heel klein laagje (gemiddeld 1 tot 2 mm) van het oppervlak verwijderd. Hierdoor komt de originele houtkleur weer naar boven en kan deze vervolgens door het aanbrengen van een nieuwe beschermlaag, bv. een kleurolie, uw kamer een totaal andere uitstraling geven.

Boordevol inspiratie

Vraag ons inspiratiemagazine aan

Op zoek naar inspiratie? Vraag ons gratis inspiratiemagazine aan.

Ja, ik wil het gratis inspiratiemagazine